Bathurst i un parell de Nissans Skyline

L’altre dia, Speed Hunters publicava un interesant reportatge (com de costum, és un site molt recomanable) sobre el mític circuit australià de Bathurst, on el reporter i fotògraf Dino Dalle Carbonare donava una volta en un dels nous Nissans GT-R R35. Per desgràcia, allò era més un passeig que cap altre cosa. I és que el circuit, quan no és circuit… és una carretera. I com a tal, el límit de 60 km/h és totalment vigent. Caca.

Clar que per a tots aquells qui van trobar a faltar una mica de velocitat en el citat reportatge, Speed Hunters va trobar una ràpida resposta: un Nissan Skyline GT-R R32 de grup A, al mateix traçat… i en plena volta ràpida:

Sempre m’he sentit un gran admirador del BMW E30 M3 del DTM, el meu “turisme” de circuits favorit… de tots els temps. I també del seu arxi-enemic, el Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evo. Els dos van marcar una època a finals dels vuitanta i principis dels noranta. El tercer lloc del podi? Doncs sense cap mena de dubte, el Skyline R32. Poc a poc ha anat escalant posicions en el meu rànking personal, superant a Primeras, Lagunas i Mondeos de la famosa Classe II FIA.

Aquest video simplement em reafirma el que ja pensava: el el R32 és un tros de Godzilla

És en aquest traçat de Mount Panorama, de fet, on el R32 va rebre aquest apel·latiu de Godzilla, al emportar-se de forma clara les victòries de 1991 i 1992 dels Bathurst 1000, davant dels no-menys competitius Ford Sierra i Holden V8. Eren els temps dels grup A… abans que (per desgràcia) la cita i el campionat donèssin un gir definitiu cap als V8 Supercars.

Via Speed Hunters.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s