A 141 km/h en una segadora…

El mes de Desembre passat ja vaig fer menció d’aquest peculiar projecte. Un britànic, de nom Don Wales, es va proposar batre el Rècord Guiness de velocitat en un talla-gespa. La marca anterior estava en mans d’un americà, Bob Cleveland, que el 2006… als Bonneville Salt Flats… va deixar el rècord en 130 km/h.

Doncs bé. 6 mesos després, podem dir que el Project Runningblade ha estat tot un èxit. Wales ha deixat la marca en 141 km/h… i ja està pensant en batre la barrera dels 160 km/h. Està clar: en aquesta vida no hi ha res com tenir temps lliure i diners… molts diners.

Via Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s