La vida és injusta…

La vida és injusta. I si no, que m’expliquin com pot ser que tot un cotxe com el Ford RS200, pel qual molts fins i tot vendrien a la seva pròpia mare, hagi estat acumulant pols durant anys sense que ningú s’hagi donat compte! Amb l’amor i el carinyu que jo li donaria!!

La troballa la va fer un fotògraf de Speed Hunters, quan passejava per algun barri perdut de Tokyo. És un dels 200 Ford RS200 que es van fer per homologar el grup B de rallys… l’any 1986… justament l’any que van prohibir aquests trastos després de la mort de Henri Toivonen (d’això se’n diu tenir un timing perfecte). Per si el cotxe no fos suficientment impressionant per si sol… equipa el kit complert de fars Hella. Im-pressionant…

Via Speed Hunters.

Un pensament sobre “La vida és injusta…

  1. mm….no hi ha “okupes” d’habitatges??

    Doncs ens haurem de fer okupes de cotxes….és la mateixa filosofia, no??

    😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s