Bugatti Veyron Super Sport: toma, toma… i toma

Després de mesos i mesos de rumors… Bugatti per fi ha fet oficial el que tothom esperava: el Bugatti Veyron Super Sport, que no és més que la versió “esportiva” del cotxe més ràpid del món. Com el Ferrari 360 Challenge Stradale, com el Porsche 911 GT3 RS… però a lo bèstia.

Però abans d’entrar en detalls, anem a analitzar primer la situació: Bugatti posa a la venda un cotxe amb el que Volkswagen (els propietaris de Bugatti) perd calers amb cada cotxe que es ven; i això que el preu passa dels 1.5 milions d’euros. El cotxe en qüestió, el Bugatti Veyron 16.4, té xifres que fan caure d’esquena: 4 turbos, 16 cilindres, 8 litres de cilindrada, 10 radiadors, 1001 cavalls, 407 km/h de velocitat màxima. Quasi res.

Pel que es veu, a determinades persones aquestes xifres els hi sabien més aviat a poc. I clar, Bugatti va decidir oferir quelcom una mica més… picant. La pregunta, doncs, és: és possible millorar el cotxe amb més potència i més cavalls del món?! Pel que es veu, la resposta és si. Oi tant que si!

Fins ara, nova versió del Veyron implicava nous acabats, nova pintura, més fibra de carbono… i poc més. Em refereixo a les versions Sang Noir, Pur Sang, Anniversaire, Par Hermés. Aquest cop, però, les modificacions han anat una mica més enllà. Nous intercoolers i turbos més grans han pujat la potència dels 1001 als 1200 cavalls (quasi res). Això per no parlar del par, que amb les noves especificacions puja fins els 1500 Nm. Si. 1500. Evidentment, la caixa de canvis ha hagut de passar revisió per poder digerir tanta força bruta. L’aerodinàmica no podia quedar al marge de tantes millores, i en conseqüència ha patit sensibles modificaciones, especialment a la part del darrera.

El que més em sorprén de tot és que si per oferir els 1001 cavalls en la versió “standard”, els enginyers van patir de valent per evitar problems de sobrecalentament… ignoro absolutament com s’ho han fet per afegir un 20% més de potència en un cotxe el qual semblava pràcticament immillorable. De fet, cada cop que sentia rumors sobre el Super Sport… sempre pensava més en “menys pes” que en “més potència”. Però pel que es veu, Bugatti es guardava un as a la màniga.

Per tal de demostrar el que el nou Super Sport és capaç de fer, Bugatti va organitzar uns tests a la pista de proves de Volkswagen a Ehra-Lessen, i va reunir a les autoritats de la iteuve alemanya (TÜV), així com a representants del Llibre Guiness dels Rècords (si això no és una declaració d’intencions en tota regla). La cosa prometia.

I no només no va defraudar, sino que fins i tots els enginyers es van sorprendre dels resultats! El pilot de proves de Bugatti, Pierre Henri Raphanel, va aconseguir marcar una velocitat màxima de 431 km/h després de fer vàries pasades per la interminable recta de Ehra-Lessen (amb 9 kilòmetres és tan recta és, que des del principi no es pot veure el final degut a la corbatura de la Terra!). La velocitat màxima que es va enregistrar en una de les pasades va ser de 434 km/h… i això que els càlculs dels enginyers  no pasaven de 425!

Això si. Els propietaris del Bugatti Veyron Super Sport (super acaudalats, super rics del cagar) tindran la velocitat limitada en 415 km/h per tal de conservar els pneumàtics i evitar ensurts d’última hora (un rebentón a 430 km/h no deu ser gaire… agradable, que diguem).

Oblideu-vos de kit-cars americans, del SSC Aero, del Ultima GTR, del Ford GT Twin-Turbo de 1800 cavalls… tot això és feralla de la bona comparada amb el Super Sport. I tot i que probablement tots siguin més ràpids al final del dia, cap d’ells agafarà aquestes velocitats amb la facilitat i tranquilitat amb la que ho fa el Veyron.

Galeria de fotos en alta ressolució: Autoblog | Info: Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s