Chris Harris prova el nou Ferrari 599 GTO

Avui en dia, si hi ha un paio que fa bons videos, aquest és Chris Harris. En conseqüència, cada cop que es presenta un nou trasto (sigui el GT2 RS, sigui el 599 GTO que ens ocupa) un servidor sempre té la esperança que sigui en Chris l’afortunat reporter que cobreixi la presentació. I així ha estat amb el darrer Ferrari, que sigui dit de pasada, és el Ferrari de carrer més ràpid de la història. Aquí està la prova:

El paio és un crack. A part de tenir mans (de fet, ell va ser un dels pilots que va finalitzar 13é a les 24 hores del Nürburgring amb un GT3 RS de carrer, a part de ser pilot ocasional de la Porsche Supercup), Chris Harris sap presentar, sap parlar i sap escriure. Ja m’agradaven els seus clips quan treballava per Autocar, em van seguir agradant quan va donar el salt a Drivers’ Republic… i ara, treballant per la meva revista favorita (de la que sóc subscriptor i tot!) la cosa ja no podria ser millor!

I per si amb la prova de carretera heu quedat amb ganes de més… Evo també ha publicat el video de la prova a la pista de Fiorano, que trobareu després del salt dividida en tres parts:

As-pac-ta-cu-lá!

Via TheAutoUnion.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s