Un 911 GT3 Cup a la Pikes Peak

No és el primer cop que declaro el meu amor passional pel Porsche 997 GT3 RS. El meu germà, tot i ser encara més fan que jo del esportiu alemany, li diu l’anticotxe. I és que amb el motor al darrera, enviant tot l’equilibri de pesos del cotxe a prendre pel sac, els enginyers de Porsche, al llarg de molts i molts anys, i de moltes i moltes generacions, han aconseguir crear el que sembla que és el cotxe perfecte. En serio. Ho ic amb tot el convenciment.

Si el fet de ser campió d’Espanya de rallys d’asfalt amb en Sergio Vallejo (per davant dels S2000!) no fos prou convincent, Porsche recentment va classificar una unitat de carrer (repeteixo, de carrer) en la 13ª posició a les 24 hores del Nürburgring.

La guinda al pastís la va posar fa un parell de setmanes a la Pikes Peak el pilot Jeff Zwart, qui al volant d’un 997 GT3 Cup de 500 cavalls, va trencar el rècord per a cotxes amb tracció a dues rodes, que tot just l’any passat havia aconseguir Rhys Millen amb un Hyundai Genesis Coupe. Quasi res. El video de les cronos és espectacular…

Si voleu veure el video de la ronda final en alta definició, aquí teniu l’enllaç a Vimeo. El paio va colocar una Canon 5D Mark II (cara de collons) a les barres i va grabar tota la pujada. El repte estava en fer-ho per sota dels 12 minuts, ja que és el temps màxim que pot grabar aquesta càmara de forma ininterrompuda. No cal dir que al final li va sobrar temps i tot…

Foto: Speed Hunters | Speed Hunters | Video: Vimeo | Info: MotorFull

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s