El Pagani Zonda R marca un “nou rècord” al Nürburgring

Llei de Murphy: un servidor que marxa del Ring un 28 de Juny… i Pagani que decideix batre el rècord del circuit només dos dies després. Ja és mala sort.

Però bé. Al tema. Gran titular: “Pagani li ha clavat 11 segons al Ferrari 599XX”. Marc Basseng, el pilot habitual de la casa, va marcar fa uns dies un espectacular 6:47 al traçat del Nürburgring, establint un nou rècord al superar el 6:58 que el de Maranello va marcar fa un parell de mesos. Recordem, però, que estem parlant d’un rècord per a cotxes basats en cotxes de producció, que obviament no és el mateix que “cotxes de producció” a seques: són els 599XX, els Maserati Corse, els Zonda R… i para de comptar.

El rècord de cotxes “de carrer” (molt entre cometes) segueix en mans del Radical SR8LM, que va parar el crono en 6:48. Si. Un segons més lent que el Zonda R. Però un cotxe, recordem, que costa una quinzena part del que costa l’esportiu italià, i que a més a més anava sense slicks. Ejem…

No és el primer cop que Pagani visitava el Ring. El 2007, el propi Basseng conduint un Zonda F Clubsport va marcar un 7:27, un temps que baixaria fins als 7:24 només un any després: mateix pilot, i cotxe d’iguals característiques. Aquí teniu un parell de videos d’aquests que posen les dents llargues. Ojo amb no babejar el teclat, avisats esteu:

Via TheAutoUnion | Motorpasión | Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s