Abarth 695 Tributo Ferrari, o com pagar el doble per ser Ferrari

Em sembla que algú a Abarth es deu haver fumat quelcom “extrany”. Els italians han anunciat el preu al que es vendrà el Abarth 695 Tributo Ferrari a Espanya… i la veritat: estàn de conya?! 46,000.- €. Si, quaranta-sis mil euros. Aquest preu ens compra un Abarth 500 Esseesse amb 20 cavalls extres, canvi seqüencial, alarma amb GPS i un sistema de telemetria. Altres complements super necessaris poden ser una funda a mida, un joc de maletes de cuir… i el transport, que Abarth el xifra en 9,000.- €. Nou mil euros. Si volen els hi puc anar a recollir a la fàbrica amb un remolc, només els hi cobraria la meitat. Preu d’amic.

El fet es que, pensant pensant, un arriba a la conclusió, única possible, de que el que ha volgut fer Abarth es limitar o blindar d’alguna forma aquest Tributo només possant-lo a disposició dels clients de Ferrari. No se on vaig llegir que a determinats concessionaris de Ferrari, com a cotxe de substitució, oferien un Abarth 500 Esseesse amb el motor del Assetto Corse de curses (és a dir, el mateix que el Tributo Ferrari). M’imagino que més d’un client ferrarista va quedar content amb el trasto, i això a la llarga ha propiciat que Abarth donés llum verda al projecte.

Ara bé: com fer que aquest cotxe només el puguin tenir els clients de Ferrari? Doncs possant-li un preu estratosfèric de 46,000.- €. Un preu amb el que el pot comprar:

  • un Subaru Impreza WRX STi
  • un BMW 135i Coupe
  • un Aud A4 Avant 2.0 TDI 170 Quattro DSG – el que vull jo…
  • un BMW M3 E30, un M3 E36 i un M3 E46 – com va dir el meu germà
  • un Porsche 993 en perfecte estat de revista

… i així em podria estar hores i hores. O encara millor: 46,000.- euros també et podrien comprar DOS Abarth 500 Esseesse, que no és que sigui precissament lent comparat amb el Tributo. És que és el mateix!!!!

En resum, el que jo penso és que amb aquest trasto i aquest preu, el que Abarth (i Ferrari!) estan dient és que els seus clients són tontos i que comprarien qualsevol cosa a qualsevol preu mentre tingui el escut del cavallino rampante. De bojos.

Més info: MotorFull

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s