Subaru Tecnica International Gallery

Com que se que per aquí, a Colla Verglas, de tant en tant hi passa algún que altre subarista, probablement això els hi sigui d’interés: es tracta de la nova Subaru Tecnica International Gallery, una mena de museu que Subaru ha aixecat fa poc al mateix costadet de la factoria nipona. La veritat sigui dita, després de veure les fotos, no es que m’hagin entrat unes ganes desmesurades per anar-hi… però bé, m’imagino que el Subaru Impreza WRC97 de Colin McRae hauria de ser suficient per tenir-nos entretinguts una bona estona, crec jo.

El Impreza que va prendre part a les 24 hores del Nürburgring el 2009 tampoc acaba d’estar malament. Clar que en un lloc con aquest, un s’espera trobar Imprezas com el Grup A d’en Sainz, o els darrers WRC d’en Solberg. Amb el currículum que tenen, i limitar-se a ensenyar el WRC98 d’en McRae, la veritat és que sap a poc…

Evidentment, no podia faltar la botigueta de souvenirs al final de la visita…

Comparat amb el Porsche Muzeum de Stuttgart-Zuffenhausen, que vam veure fa un parell de setmanes quan pujavem al ‘Ring, aquest de Subaru és (perdoneu la expressió) una caca. Caca. Supercagada. Y supercagadísima. Al de Porsche, per citar només un parell d’exemples, hi vam poder veure: Porsche 993 GT1, Porsche 935 K3, Porsche 956, Porsche 917-30 Can-Am (el de 1.300 cavalls), Porsche 550 Spyder, Porsche 356 Speedster, Porsche 997 GT2, Porsche 917K pintat de Gulf, Porsche 959 LM (o es deia 961?), Porsche 924 Carrera GTP… i així em podria tirar hores. A veure si penjo algunes fotos un d’aquests dies.

(Perdoneu per haver-me desviat del tema. És que m’he deixat portar per les emocions…)

Via: Speed Hunters

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s