Un Leon que se la fot, i dos comissaris que quasi no ho expliquen…

Tot revisant el que tenia atrassat – que a Colla Verglas no era poc – m’he topat de nou amb aquest video que ja deu tenir un parell de messos (així que es possible que ja l’hagueu vist). Es tracta d’una cursa de la Seat Leon Eurocup, en un meeting al circuit britànic de Brands Hatch. El protagonista és un tal Francisco Carvalho, portugués per més senyes, qui va perdre el control del seu Leon després de tenir un lleuger canvi d’impressions amb un altre competidor.

El més espectacular de tot, no obstant, no és l’accident en sí – que té tela, d’això no hi ha dubte – sino la sort immaculada que van tenir els comissaris, als quals el cotxe descontrolat no els hi passa per sobre pel canto d’un duro. Corre, corre, que te pillo…

Un video que, a una setmana de baixar a Alcañiz per una nova cita del CER amb el Clio, anima una mica. Sort que avui en dia els cotxes de curses són del més segur que hi ha. Sobre dir, en aquest sentit, que Carvalho va poder sortir pel seu propi peu, i que no va patir lessions d’importància.

Via: Racingpasión

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s