El Nürburgring, mirades indiscretes, i un M5 amb problemes tècnics…

El Nürburgring, a part de ser la meca que tot aficionat al motor hauria de visitar abans de morir, és també on es couen totes les novetats que tard o d’hora arriben als concessionaris de tot el món. El passat Juny vam poder gaudir breument del nou RS3 o del BMW M5, que hauria de ser presentat o a París en un parell de setmanes, o a Ginebra al Març. Aquest últim va ser, de fet, un dels més impressionants, marcant-se un canto a la sortida de Brünchen que ens va deixar amb cara de tontos. És el que té el ‘Ring: una varietat de curves i de desnivells que el converteix en el lloc ideal per provar cosetes.

Clar que sempre hi ha inconvenients: el circuit alemany, a part de ser un dels més exigents del món (si no el que més!) és també un dels que més mirades indiscretes atreu. I va ser precissament una d’aquestes mirades indiscretes (i la seva càmera rèflex) la que va caçar aquest BMW M5 (recordeu: 550 cavalls, V8 bi-turbo), amb algún que altre problema tècnic…

Pillaaaaadaaaa!

El cotxe que l’arrosega és un BMW X5 4.8is, al que tampoc li faria un lleig. Però s’ha de reconèixer que la estampa té la seva gràcia. Com a mínim els de BMW no van quedar tan retratas com els de Mercedes-Benz, quan un ML no va ser capaç de treure un S-Klasse que s’havia quedat embarrancat en un banc de neu.

Via Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s