Gymkhana Three. Part 2. Ken Block la torna a liar…Ken Block la torna a liar amb la tercera entrega de les seves famoses gymkhanas. Després de la segona part, The Informercial, que en la meva modesta opinió es la millor de les entregues, Block havia de superar l’insuperable per seguir sorprenent-nos a tots. Com fer-ho? Doncs anant al Autodrome de Linas-Montlhéry, un circuit als afores de París, aixecat el 1924, i que entre les seves particularitats compra amb un peralt de 51º – exactament el doble dels que fan servir a la NASCAR. És genial veure com en Block els ataca com si d’un half pipe es tractés…

No només canvia l’escenari, sino també la montura. Coses de ser pilot semi-oficial de Ford, per aquest video Ken Block ha canviat el Subaru Impreza WRX STi per un Ford Fiesta una mica especial. Es tracta d’algo similar al que va fer servir en Grönholm per batre (infructuosament) el rècord de la Pikes Peak. Preparat per Olsberg Motorsport, es com si haguèssin creuat un Fiesta S2000 amb un Focus WRC, i li haguèssin afegit una bona dosi de cavallatge. En total, 650 cavalls que li permeten passar de 0 a 100 en 1,9 segons. Un no res.

Personalment, segueixo preferint la segona entrega, molt més espectacular gràcies en part als moments super-slow motion, però s’ha de reconèixer que el Super Fiesta, i el canto que es marca a dalt del peralt, no és algo que es vegi tots els dies. Ara bé, moltes piruetes i cantos i donuts… però a l’hora de la veritat, a Finlàndia o a Alemanya, a 190 km/h entre boscos i rassants, el paio ja no és tan ràpid com sembla, eh? Que fins i tot un novato com Raikkonen li mulla la orella!! 🙂

Pot ser després de tot, no hauria d’haver donat el salt al mundial, i hagués estat millor retirar-se com a llegenda del YouTube…

Més info a MotorFull (article meu!).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s