Car hunting: un Audi R8 im-pressionant, i alguna coseta més…

Com sabeu, ahir vaig estar donant un tomb pel Circuit de Catalunya, en ocasió de les World Series by Renault. Com faig sempre quan m’apropo al circuit, una de les coses que més m’agrada és passejar pels pàrkings en busca de coses… digue’m… exòtiques. I com que un campionat com les WSR sempre va acompanyat de pilots i equips amb pressupostos que fan caure d’esquena, la cosa prometia.

Un dels cotxes que més m’ha cridat l’atenció (“cridar l’atenció” es queda molt, i molt curt) ha estat aquest Audi R8. Digue’m senzillament que ha eclipsat la resta de cotxes que hi havia dispersats pels aparcaments (que tampoc eren per tirar coets, la veritat sigui dita). Entre les petites modificacions que equipava, hi havia un discret aleró regulable i de carbono,  un interior amb bàcquets i portes acabades en fibra de carbono, les llantes Dymag de carbono, els vidres i la coberta del motor en plàstic, etc.

Sembla un R8 4.2 FSI, el V8… encara que també podria tractar-se d’una preparació. MTM? Por ser. Qui sap. El fet és que això és el que el Audi R8 GT hauria d’haver estat des d’un principi, i mai ha arribat a ser.

<<< Trobareu la resta de fotos a Colla Verglas Foto, o clicant directament a les imatges >>>

<<< Trobareu la resta de fotos a Colla Verglas Foto, o clicant directament a les imatges >>>

Desgraciadament, de cotxes exòtics, el que diriem exòtics de veritat, ahir hi havia més aviat pocs. A part del espectacular R8, també hi destacava un Aston Martin V12 Vantage, amb el mateix motor que el DBS9 de curses, i un Maserati Quattroporte. I alguns BMW M3, i un SLK55… i para de comptar.

De fet, si no fos per el R8, crec que d’entrada, ni tan sols hagués escrit aquesta entrada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s