Minis, donant-ho tot al Goodwood Revival

Quan ahir vaig veure aquest video, em vaig quedar literalment de pedra. Aquests trastos gamben molt, moltíssim!!! Es tracta d’una cursa de Minis, els antics, els bons, al Goodwood Revival Meeting. Aquest esdeveniment té lloc al setembre, i a diferència del famós Goodwood Festival of Speed, que no és més que una trobada del més millor de l’automobilisme mundial, consta d’un bon grapat de curses de clàssics. El que les fa interessants, però, és que al damunt dels cotxes hi van pilots de renom, ja sigui del britànic de turismes, de la Formula 3, o velles glòries britàniques amb ganes de gresca.

El que podeu veure en aquest video és una cursa de Minis on podem trobar a pilots com Olivier Gavin (oficial de Corvette a les Le Mans), el fill de Martin Brundle, o Darren Turner (ex-probador de Formula 1, i pilot oficial d’Aston Martin a les ALMS). Els cotxes són Austin Mini Cooper S, la majoria, i la veritat és que corren molt. Massa i tot, diria. Per qué us feu una idea, un Clio Cup com el de CostaRica Competició a dures penes arriba als 210 km/h. Aquests Minis, per contra, a dures penes arriben als 180. Però clar: amb pneumàtics de nyigui-nyogui, frens minúsculs per poder anar muntats en les diminutes llantes d’11” que porten, etc.

D’això s’en diu competició de la bona. M’estic plantejant seriament anar-hi l’any vinent…

Via: IEDEI | Goodwood Revival

A Colla Verglas: Goodwood Revival 2009

Un pensament sobre “Minis, donant-ho tot al Goodwood Revival

  1. Flipante 😀
    Y Rauno Aaltonen será “el de verdad?”. Cuarto con 72 años que tiene!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s