BMW tornarà al DTM el 2012!

BMW ha anunciat oficialment que tornarà al DTM la temporada 2012. Ho farà aprofitant el canvi de reglamentació que s’aplicarà d’aquí a dos anys, a partir del qual tots els cotxes compartiràn el mateix monocasc i molts components aerodinàmics, convertint el Deutsche Tourenwagen Masters en una mena de copa monomarca d’altíssim nivell. El cotxe estarà basat en el BMW M3, i la propera temporada el podriem arribar a veure en alguna cursa de les VLN Series, provant solucions de cara a la temporada següent.

Per desgràcia, el BMW M3 DTM de 2012 poc o res tindrà a veure amb el BMW M3 DTM de 1987, que va coronar com a campió al belga Eric Van de Poele. Més aviat es tractarà d’un monoplaça amb sostre i un potent V8 que res té a veure amb un cotxe de carrer. D’aquí que em pregunti per què li segueixen dient tourenwagen a un campionat que és més GT que cap altre cosa. Però bé, després de tot, tenir tres marques (i ojo a Opel, que també podria tornar!) al campionat és un motiu més que suficient per estar contents i tenir la festa en pau.

Més info a MotorFull.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s