Seat Leon “Intereconomía” Edition

seat_leon_colores_bandera_espana-1

Després de mesos de recerca, de setmanes trencant-me el cap pensant quin és el cotxe que millor s’adapta a les meves necessitats, per fi he trobat la opció perfecte, el cotxe ideal, aquell amb el que més m’identifico, el que més m’omple. En definitiva, el més millor. No és alemán, en contra del que pugui semblar. Ni té les darreres innovacions tecnològiques nipones. Ni ha estat dissenyat a Modena. No. El meu cotxe idea és ESPAÑOL. Amb vost´rs, el nou Seat León “Intereconomía” Edition.

Per desgràcia, aquesta meravella del disseny cañí, sortit del llapis de tot un geni com és l’inspector Torrente, i finançat gràcies a les donacions de la Cope, Intereconomía y la Conferencia Episcopal Española, només apareixerà per carreteres franceses (d’aquí les protestes massives, dic jo) tot i que no com a coche de producció, sino per celebrar el seixanté aniversari de la marca españññola per antonomàssia.

Via: Autoblog.es

Nota del autor: M’imagino que no caldrà que us digui que aquesta entrada és 100% irònica, oi? Abans portaría un Tata Indica que aquesta bandera-rojigualda-amb-rodes.

Anuncis

One thought on “Seat Leon “Intereconomía” Edition

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: