Cara a cara entre un Nissan GT-R i un Formula 3

Fa unes setmanes, vaig penjar un video on es comparava un dels nous BMW E92 M3 contra un Formula-BMW, el monoplaça amb el que va debutar un tal Sebastian Vettel va uns anys, emportant-se 18 de les 20 curses que va disputar. La comparació era tan absurda com la que us porto avui, ja que és evident que un monoplaça sempre (sempre!) serà més ràpid que un cotxe – per més cavalls que aquest tingui.

En aquest cas, el rival del Formula 3 no és altre que el Nissan GT-R, un cotxe que li dobla la potència, li triplica el par, i a més a més, compta amb tracció a les quatre rodes – algo a tenir en compte si donem un cop d’ull al traçat, pràcticament inundat. Clar que, per contra, el Nissan també li triplica el pes.

El resultat de la comparativa son onze segons, el temps que separa el Formula 3 de tot un mata-gegants com és el Nissan GT-R. I això que el traçat de Pembrey semblava més una piscina olímipica que no pas un circuit…

Via: Autocar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s