Si veieu que això està molt mort no patiu…

Si veieu que això està molt mort no patiu. Porto uns dies que no he parat ni dos segons, perquè entre d’altres coses, he estat preparant una guía del Nürburgring per MotorFull im-pressionant. Per a qui li interesi, aquesta es publicarà el dilluns, dimarts i dimecres de la setmana que ve. La raó de tot plegat és que demà a primera hora (si la neu que cubreix mitja Europa m’ho permet), aniré a passar uns dies fora amb la meva parella. Premi per a qui endevina la ciutat…

Credit: Jörg Dickmann Photography

Exactament: Nova York! Manhattan, la Apple Store, la Cinquena Avinguda, l’Empire State, Central Park, etc. Doneu per fet que farem moltes, moltíssimes fotos, i que no hi faltarà l’habitual reportatge fotogràfic de la fauna automobílistica que em trobi per allà, tal i com vaig fer a Amsterdam.

Fins dimecres!

Un pensament sobre “Si veieu que això està molt mort no patiu…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s