Mansell i Senna, de passeig per Silverstone

M’imagino que tots recordareu aquesta foto. Va ser feta un cop finalitzat el Gran Premi del Regne Unit de 1991, a Silvesrtone. Nigel Mansell, amb el Williams-Renault, es va fer amb la seva tercera victòria al GP de casa. Ayrton Senna, per la seva banda, va veure com, als metres finals ja a la última volta, se li escapava la cursa quan es quedava sense carburant.

A la volta d’honor, el britànic va parar quan va passar pel punt on es trobava el McLaren del brasiler, i li va oferir portar-lo de nou als pits. Era un altra època. Avui en dia, si això pasés, la FIA sancionaria als dos pilots amb trope-mil eeeurus de multa i una sanció esportiva per la següent cursa. Per contra, aquells eren els darrers anys del compadreo a la categoria reina, un compadreo que definitivament s’ha perdut a la Formula 1 actual. Aquí teniu el video:

No dic que no sigui perillós, que ho és, perquè les velocitats que agafen són prou considerables si tenim present que un pontó de fibra de carbono no és el millor lloc per viatjar en cotxe. El que és innegable és que aquell moment va ser memorable i un dels que més es recorden de tota la dècada dels noranta.

Via Jalopnik.

5 pensaments sobre “Mansell i Senna, de passeig per Silverstone

  1. Cuanta razón tienes…
    Y recuerdas a Schumacher llevando a Alesi tras ganar en Canada en el 95?? Esa fue una buena escena también!

  2. Pues porque lo has mencionado… porque a mi se me había olvidado. Y eso que tengo el modelo a escala 1/43!! (Era super-fan de Alesi en su momento.)

  3. Si. Bastante. Porque en casa teníamos un Renault 21 y la marca tiraba. Aunque siempre he sido muy de Alesi, no preguntes por qué… porque realmente tampoco era nada del otro mundo.

  4. La pareja Alesi-Berger se hizo simpática con la travesía por el desierto de Ferrari.
    Recuerdo un gran premio de Monza, no sé si 94 o 95, hacia mil carreras que Ferrari no ganaba y siendo primero uno de los dos, creo que Berger, se le rompió algo que se le desprendió y tambien rompió al otro Ferrari que iba segundo. Defunciones aparte es el momento más triste de la historia de la F1 jajaja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s