Resum de la temporada 1985 de rallyes per part de Peugeot Sport

Atenció a la petita joia que he trobat a Autoblog: es tracta del resum de la temporada 1985 del mundial de rallyes, en un video editat per la pròpia Peugeot. Aquell va ser el darrer any complert en el qual van prendre part els monstruosos Grups B, donat que la següent temporada, l’any 1986, l’accident mortal de Toivonen va obligar a la FIA a cancelar aquella categoria.

Encara no he vist el video sencer, ja que aquest plaer me’l reservo per aquests dies de Festes, però el poc que he pogut veure promet bastant. Aquella va ser la temporada en la que Peugeot Sport es va endur els títols de marques i de pilots, per davant d’Audi i els bestials Sport Quattro S1. Els comentaris, per cert, són en francés…

Via Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s