Mercedes-Benz + Schumacher + Hakkinen = el millor anunci de l’any

M’imagino que a aquestes alçades, molts segurament ja heu vist el nou anunci de Mercedes-Benz. En ell surten el ja no tan gran Michael Schumacher i Mika Hakkinen, tot mostrant les habilitats de la tracció a les quatre rodes 4Matic del fabricant alemany. Acusacions creuades de “domingueru” i de jubilat, en el que per a mi és un dels millors anuncis de l’any.

És el millor que he vist fer a Schumacher des de que va ser fitxat amb tots els honors per l’equip alemany. Hagués estat força més còmic si hi hagués aparegut en Nico Rosberg avançant en Schumacher tot dient-li senior citizen

Via Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s