La col·lecció privada de Ralph Lauren…

M’imagino que quan un pensa amb el nom de Ralph Lauren, el primer que li ve al cap és gent pija amb polos i camises lluint el famós “cavallet” al pit. Doncs sí, així és, res més lluny de la realitat. Però l’home darrera una de les marques més “exclusives” que hi ha també és un gran col·leccionista de cotxes. Entre els trastos que figuren a la seva col·lecció privada hi ha autèntiques joies com un Bugatti Type 57SC Atlantic Coupe, un Ferrari 250 Testarossa, un Jaguar XK-SS o un Bugatti Veyron.

La única cosa que em sap greu d’aquesta col·lecció és que, veient les fotos, un es queda amb la sensació que els cotxes no surten a passejar sovint… per no dir gairebé mai. I aquests cotxes, si han estat fabricats és precisament per ser conduits. Com passa a les col·leccions de Jim Glickenhaus o Jay Leno. Clar que totes aquestes fotos també podrien correspondre a una exbició temporal a una galeria d’art – cosa que, en vista de la qualitat dels cotxes, autèntiques obres d’art, tampoc m’extranyaria. Sigui el que sigui, el fet és que estem parlant d’una de les col·leccions més exquisites que hi ha (i que siguin conegudes públicament).

Via TheAutoUnion.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s