La col·lecció privada d’en Peter Solberg

Porto uns dies “recuperant” material que tenia pendent per penjar a Colla Verglas, així que és possible que algunes de les coses que vagi publicant ja les hagueu vist a internet. Avisats esteu. Aquest pot ser el cas, per exemple, del video d’avui, on en Peter Solberg ens mostra (part de) la seva col·lecció privada… amagada en algún racó de Suècia.

La veritat és que no té res a veure amb la col·lecció de Ralph Lauren de la que us parlava l’altre dia. La d’en Solberg està basada, més que res, en cotxes que han representat algo pel pilot norueg. És per això que, d’entre la maquinària que amaga, hi figurin aparells com el Subaru Impreza WRC de 2002 amb el que va guanyar la seva primera prova mundialista, la unitat 000 de l’edició especial que el fabricant japonés va posar a la venda per celebrar el seu títol de 2003, o un Subaru Impreza WRC del 2009, blanc, sense enganxines, tal i com a mi m’agrada. Això per no parlar de Volvos de 600 cavalls amb els que es barallava al campionat nacional d’autocross, o esportius com un Porsche 997 GT3…

En total té uns 30 cotxes, la majoria dels quals es troben en aquesta nau a Suècia. La resta la té repartida entre Monte-Carlo, Noruega, i no se quants llocs més. Enveja? Nooo…

Via Motorpasión F1.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s