Porsche T7 754: la idea original darrera del Porsche 911

Fa temps vaig llegir un article força interesant sobre aquest 911 – per anomenar-lo d’alguna manera – i avui, gràcies a IEDEI, que m’ha refrescat la memòria, m’he animat a escriure algo. El que veieu a la fotografia que obre aquesta entrada s’anomena Porsche T7 754 (tot i que segons on llegeixes, també apareix com a 695). Bàsicament es tracta del primer prototip que es va fabricar per substituïr el ja veterà Porsche 356. El cotxe, dissenyat pel fill de Ferdinand Porsche l’any 1959, comptaba amb una configuració de coupé amb quatre places ben definides, i, per primer cop, un motor de sis cilindres oposats.

Afortunadament (i dic “afortunadament” perquè el 911 original m’agrada molt més que aquest invent), al pare no li va fer gaire gràcia – i ja ho diuen, que la primera impressió és la que compta. Ell preferia algo amb una silueta més esportiva, un coupé amb la clàssica configuració de 2+2 que s’alguna forma continués amb el camí iniciat pel 356 . Després de tot, si Porsche es caracteritzava per alguna cosa era per la fabricació d’esportius.

Dit i fet. Aquest T7 754 va evolucionar per acabar convertint-se, uns anys després, en el Porsche 911 – no sense abans haver-se anomenat 901. La resta, 50 anys després, és història.

Si teniu la oportunitat de visitar el Porsche Muzeum a Stuttgart, no ho dubteu. Aquest T7 754 es troba exposat allà de forma permanent.

Via IEDEI.

Un pensament sobre “Porsche T7 754: la idea original darrera del Porsche 911

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s