Porsche vs. el temporal de neu

Fa dos dies, vaig escriure una entrada on parlava dels Ferraris i la seva quasi total incapacitat per sobreviure davant d’un temporal de neu com el que ha viscut Europa en els darrers mesos. Haig de dir, no obstant, que, amb els anys, m’he anat tornant cada cop més porschista mentre de mica en mica em tornava algo anti-ferrarista. És per això que possiblement no sigui del tot objectiu en les meves observacions. Però bé… al tema.

El fet és que l’altre dia vaig veure un video d’un Porsche 997 Turbo S a una carretera de muntanya, amb pneumàtics de contacte, passant-s’ho d’allò més bé. I evidentment, no vaig poder evitar pensar en la inevitable comparació entre els alemanys i els italians de Ferrari quan parlem de conducció hivernal.  El video està bastant bé…

Vale, cert, teniu raó. La carretera NO està nevada. Però el sol fet de veure un cotxe com aquest, movent-se amb total facilitat per carreteres de muntanya i amb temperatures sota cero dona que pensar. Clar que per videos mítics, mítics, sempre ens quedarà aquest on hi surt un Porsche 996 Carrera al Nürburgring nevat

Tot i així, sí hi ha un video que m’ha deixat de pedra és aquest que m’he trobat de potra màxima, tot buscant el vídeo anterior: en Walter Röhl amb un Porsche 996 Turbo rodant per una carretera d’alta muntanya com qui no vol la cosa. I aquí sí que hi ha neu… i MOLTA!!

En resum: Porsche + neu = EPIC WIN!

Foto: Colla Verglas Tumblr | Via GT Spirit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s