Rally Monte-Carlo: any que no anem, any que neva

En els darrers anys he tingut la oportunitat d’anar al Rally Monte-Carlo en diverses ocasions. Si no recordo malament, van ser les edicions 2006, 2007 i 2008, les quals es van caracteritzar per la total absència de neu – a excepció del 2006, on divendres si hi va haver, tot i que nosaltres vam arribar dissabte. La Llei de Murphy es va complir de forma abrumadora l’any següent, on, desde la comoditat de les nostres llars, vam poder veure com la neu va fer acte de presència i de quina manera.

Vist el panorama, l’any passat me’n hi vaig anar amb el bon amic Pere i la veritat és que hi va haver sort, amb un parell de trams amb un parell de dits de neu, i un Turini d’allò més lliscant. Aquest any, coses de la vida, hem preferit quedar-nos a casa… i evidentment, Llei de Murphy de nou, nevada al canto i Monte-Carlo èpic com els de sempre. Si és que ja és mala sort…

No va ser un Rally Monte-Carlo 100% nevat, de totes maneres, però el segon dia va caure una bona. Tan bona, de fet, que pilots de la talla d’en Peter Solberg no van poder fer res per evitar palmar entre 2 i tres minuts per un error en la elecció de pneumàtics. Com els vells temps. La victòria va ser per Bouffier, justament l’any en que es celebrava el centenari de la prova.

Via MotorpasiónF1.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s