El Rallysprint de Sant Julià no farà el revolt de La Cantina

El proper 20 de Febrer, el Rallysprint de Sant Julià donarà el tret de sortida de la temporada de rallys, tal i com marca una tradició que amb l’edició d’enguany, s’ha repetit des de fa 14 anys. Malauradament, i tal i com ja va succeïr l’any passat, el mític tram Sant-Julià-Coll del Buc-Espinelves no farà la mítica paella de La Cantina degut a les obres de desdoblament de l’Eix Transversal. Això, com a mínim, és el que ha comentat la Escuderia Osona – la organitzadora de la prova – a través del seu recentment estrenat compte a Twitter.

Una llàstima, doncs aquesta prova marcarà el debut del meu germà a una prova de rallys, al volant de La Sabine. Com m’ha contestat un cop li he donat la mala noticia: “sempre ens quedarà la rontonda“. O ja posats, la paella de baixada que hi ha un kilòmetre abans de La Cantina. Veritablement, no serà per falta d’opcions. El fet és que el 20 de Febrer us vull tots allà animant al gran Gigi Nachi en el dia del seu debut als rallys!! A liarla!

La pregunta, de totes formes, és: s’arribarà a recuperar, algun dia, el traçat original del Sant Julià? Fent La Cantina a esquerres, baixant cap a la fonda, i tornant a enllaçar amb el Coll del Buc a la rotonda de Sant Sadurní d’Osormort. Ho dic perquè un ocellet m’ha dit que aquest tram de carretera torna a estar obert al públic tot i que encara no està asfaltat (si algú té més informació no estaria de mes compartir-la per aquí, si no li fa res). La veritat és que seria una molt bona noticia, ja que una curva així s’ha de recuperar sí o sí.

Mes info: Escuderia Osona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: