“No kerbs please, especially on Big Balls corner”

De videos del Nürburgring hi ha molts i molt variats. Aquest que us ensenyo avui probablement no sigui tan interesant com una volta durant la llarga nit de les 24 hores o el rècord del Pagani Zonda R, però sí que és un dels més interesants que recordo, sobretot per la gent que hi ha rodat o té pensat fer-ho. En ell veurem a Sascha Maassen al volant d’un Porsche 997 GT3 Cup durant una cursa de les VLN Series, explicant-nos curva a curva els secrets del Nordschleife.

Sabieu, per exemple, que al Karoussel s’ha d’entrar al tercer tros de ciment, i que s’ha de sortir al penúltim? Doncs el video n’està ple de comentaris com aquest. Jo l’he trobat molt instructiu. Això sí: està en anglés… però s’entén força bé. Només s’ha de tenir present una cosa: kerb = piano.

Via Axis of Oversteer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s