Renault es mereix un #etfelicitofill pel que ha fet amb Gordini

El que Renault està fent amb la marca Gordini no té nom. En serio. Un nom tan emblemàtic com el del preparador francés, no tan sols per la història de la propia marca sino també per la de l’automobilisme en general, convertit en un acabat mes per cotxes com el darrer Twingo Wind es mereix un #etfelicitofill amb tots els honors. Que se n’ha fet del record d’aquells mítics Renault 8 Gordini? Res. Enviem-ho tot a la merda. Clar que si.

El millor de tot és que el Renault Twingo Wind Gordini té pràcticament els mateixos cavalls que el 8 Gordini de 1967, uns 100 cavalls. Una xifra MOLT patètica tenint en compte que hi ha quasi 45 anys entre els dos models. Quan els francesos van anunciar que pensaven recuperar el nom Gordini, de cara a reintroduirlo a la seva gama de models, un renaulista com jo ja va començar a salivar tot imaginant-se Clio Sport alleugerats, potenciats i més enfocats als rallys. Com els Peugeot 205 i 306 Rallye, en altres paraules. A la pràctica, els nous Renault Gordini són qualsevol cosa menys això.

Desgraciadament, el que primer va començar sent un acabat adicional pels Renault Clio Sport, poc a poc ha anat escampant-se per la resta de la gama, primer en les versions més bàsiques del Twingo, per acabar després en el menyspreable Twingo Wind. On és el límit? Una Renault Grand Modus Gordini amb un motor dCi 90 Eco2 de 90 cavalls? Per què no? Ja posats…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s