En venda: Ferrari F40 LM platejat…

No sé que fan al Japó, però tenen uns cotxes que m’encanten: preparacions rematadament impressionants, els Porsches de RAUH-Welt, les llantes SSR, el Nissan Skyline 2000 GT-R KPGC10, els Toyota AE86 Sprinter Trueno, etc. Automobilísticament parlant, és un dels països que més m’atrauen. Sens dubte. Més i tot que el Regne Unit, m’atreviria a dir. I fins i tot Itàlia.

Si no fa ni dos dies us parlava d’un Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II impecable, a la venda en un concessionari japonés, avui toca parlar d’un Ferrari F40 LM platejat que he trobat a la web de Bingo Sports Tokyo – molt millor que la del paio murcià d’ahir, per cert. Probablement estem parlant d’una rèplica; fins i tot no descartaria que fos la mateixa que tenien exposada quan hi vam estar fa un parell d’anys.

Tot i així, a qui li importa que no sigui un LM autèntic? Ara no li anirem a fer lletjos a un F40 preparat, millorat, alleugerat, modificat i pintat en un color que diferent del vermell, oi?

Via Bingo Sports.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s