A Solberg li retirem el carnet de conduir, i el seu copi ha de fer l’ultim tram del dia

La història és la següent. Segons posa a la pàgina oficial d’en Petter Solberg, divendres la policia va parar al pilot norueg en un tram d’enllaç per excedir els límits de velocitat, i li van confiscar el carnet de conduir – ja sabem que la poli sueca no està per tonteries. El fet és que per la darrera especial del dia, va haver de ser el seu copilot Chris Patterson l’encarregat de portar el DS3 WRC a la meta. Veient les imatges – especialment si les comparem amb Mads Østberg al final del video – un s’adona dels collons que ha de tenir un pilot de rallys per anar a aquestes velocitats. Després de tot, Patterson no ho va fer del tot malament, perdent “només” 51 segons amb Sebastien Ogier al final del tram… especialment si tenim en compte que mai abans havia portat un cotxe de rallys!!

La pregunta és: algú em pot explicar per què no podia conduir Petter Solberg? Que no tinguis carnet de conduir no hauria de ser impediment per fer els trams – no així els enllaços, evidentment. En Jari-Matti (crec recordar) va estar corrent un parell d’anys sense carnet, i era el copi l’encarregat de fer els enllaços. Pot ser és una nova normativa de la FIA? Alguna ment privilegiada que em pugui treure de dubtes?

Via Axis of Oversteer | Petter Solberg Official Site

Anuncis

Un pensament sobre “A Solberg li retirem el carnet de conduir, i el seu copi ha de fer l’ultim tram del dia

  1. ésveu que el problema va l’excès de velocitat…MOLT….i a partir de diumenge a les 14:30h no podia conduir CAP vehicle en territori suec.
    Per això tampoc podia ni en carreteres/camins particulars, tallats, etc. Tenia prohibit conduir.
    (rotllo sheriff de l’oest americà)

    Segons el programa deNitro…i els seus superperiodistes!!
    (aquesta es un altre, per ser periodista-reporter del motor hi ha un curs especial de tontets???)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s