Quanta gent cap en un Mini Cooper?

Pregunta simple: quanta gent dirieu que cap en un Mini Cooper? No és un cotxe gaire gran, però oficialment pot encabir cinc ocupants. Sis si els del darrera s’apreten una mica. I si molt m’apures, set o vuit si seiem algun nen petit a la falda d’algú, prescindint així de la cadireta corresponent. Encara que sembli mentida, l’anterior rècord Guiness estaba en 21 persones… però fa cosa d’un mes, uns britànics el van superar encabint fins a vint-i-sis persones a dintre!!! Les condicions necesàries per a que es consideri rècord són que tothom tingui 18 anys com a mínim, i una alçada de 1,525 metres. Imagineu la de gent que podria entrar en un dels nous Contryman

Via Motorpasión.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s