Tot preparat (o quasi) pel debut de l’Igna i la Sabine al Rallysprint de Sant Julià

Ja queda menys pel debut de l’Igna, en Lluís i la Sabine al particular món dels rallys. Tot està a punt. O quasi. D’aquí una estona aniré a buscar els pneumàtics Toyo a Nou Onze, i encara falten per quadrar un parell de coses més abans del shakedown de demà. Però sí, podriem dir que tot està preparat per l’esperat debut de diumenge. I quan dic “esperat” vull dir “esperadíssim”: després de que la preparació del BMW 325i quedés estancada per falta de temps i de ganes (per cert, el cotxe es va deixar veure per Montmeló la setmana passada, i estava impeclable), el meu germà va tirar pel dret i va comprar un 320is fet i acabat: La Sabine.

La llista d’inscrits ja ha estat publicada. En total hi ha una cinquantena d’inscrits, on destaquen el 206 S1600 de Climent Domingo, els trope-mil Mitsubishi Lancer d’Orriols i companyia, i un parell de Porsche 911 GT3 que, a poc que els pilots tinguin una mica de mans i ganes de fer gresca, serà del més espectacular que hi trobarem. Per la seva part, hi han uns quants BMW, incloent el sempre espectacular Morilla, mentre que a la categoria F2000, en la que corre l’Ignasi, hi ha un total de 8 participants: un Megane, un Ibiza GTI, un Clio Sport, un parell de 206 i tres BMW (318i, el 325i d’en Teixidor, i el 320is de l’Igna). La cosa promet.

Demà tindrà lloc el shakedown, de 10:00 a 13:00, i diumenge, les passades començaran a les 9:24, les les 11:12 i la 13:00. L’Ignasi és el dorsal #16, per a qui li interessi. Trobareu els horaris seguint aquest enllaç. No em pregunteu on em posaré perquè no tinc ni idea. L’únic que sé és que no es farà La Cantina

Colla Verglas en massa (els pocs que aconseguim arreplegar) estarà present des de primera hora, quedant als volts de les 7:30 a la benzinera Galp de la C-17 just passada La Garriga. A qui li interessi, ja sap el que toca: matinada a lo grande. A la resta, em trobareu al mòbil de sempre, o al mail de sempre. I si no, sempre podeu deixar un comentari a aquesta entrada. Us esperem a tots. Sou tots molt macos!!

Més info: Escuderia Osona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s