Per tenir un ull sempre al Nürburgring…

Una de les pàgines més importants i especialitzades en tot el que envolta el Nürburgring-Nordschleife és la molt recomanable Bridge to Gantry. Fa uns dies van “actualitzar” la clàssica webcam del circuit alemany, la que sempre està enfocant les barreres d’entrada, i hi van afegir uns quants angles més: la sempre concorreguda benzinera, el pitlane del traçat de Gran Premi, i la sortida de Wehrseifen, on es troba l’accés situat a la població d’Adenau.

A Colla Verglas he afegit una petita icona (“Nordschleife”), a la columna de la dreta, just després del feed de Twitter, mitjançant la qual pogueu anar directament a l’enllaç de Bridge to Gantry. La veritat és que val la pena, sobretot a partir del mes d’Abril. Ara la cosa està més aviat morta…

Via Bridge to Gantry.

Un pensament sobre “Per tenir un ull sempre al Nürburgring…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s