Sembla que a Ferrari li agrada Barcelona…

No fa gaires dies, el nou Ferrari FF va ser presentat de forma oficial a Maranello. No estem parlant d’un Ferrari qualsevol, no. Tal i com ja vaig comentar a la entrada corresponent, el FF (sigles que fan referència a Ferrari Four) es el primer Ferrari de producció que compta amb tracció a les quatre rodes. El fet és que, avui en dia, no hi ha presentació oficial que no compti amb el video oficial de torn. En aquesta ocasió, aquest girava entorn de la tracció integral, amb unes “esquiades” d’alló més vistoses sobre neu… tot i que no només apareixia muntanya en el clip.

El fet és que per les escenes “urbanes”, gravades amb nocturnitat i al·levosia, els de Maranello van triar la ciutat de Barcelona; mentre que per les escenes “muntanyenques” van optar per les pistes de Baqueira-Beret. Per si això no fos prou curiós, no he pogut evitar recordar el video de presentació del Ferrari 360 Challenge Stradale, on també hi apareixia la ciutat comtal:

No deixa de ser curiós que en els dos casos, la casa italiana hagi optat per la ciutat catalana…

Via Motorpasión.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s