Video del dia: el retorn de Mini al Mundial de Rallyes

Una de les tornades més esperades al Mundial de Rallyes és la de Mini. De la ma de Prodrive, Dani Sordo i Chris Meeke intentaran emular els èxits de 1964, 1965 i 1967, quan els petit trastos britànics es van imposar al Rally Monte-Carlo. No serà fàcil, però. Sigui el que sigui, el que és un fet és que aquesta temporada 2011 marcarà el retorn d’un nom mític… i amb ell, no podia faltar l’habitual video oficial de torn.

Per cert, durant el passat Saló de Ginebra vaig tenir la oportunitat de pujar-me en un d’ells. Pel que sembla, cosa que jo desconeixia totalment, el cotxe està a la venda per 350.000€ la peça, en un sistema similar al que està vigent al IRC: qualsevol equip privat por adquirir un cotxe pràcticament idèntic al oficial de la marca. La veritat és que, des de dins, si una cosa el diferència respecte al nostre Clio és la fibra de carbono. Pel que fa a la resta, si fa o no fa, i salvant les distàncies, la cosa no canvia tant: palanca de canvis al volant, display petit, minimalisme portat al extrem. Com han de ser els cotxes de competició…

Via Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s