Autocar prova el Bugatti Veyron Supersport

Si hi ha un cotxe que juga a la seva pròpia lliga, aquest és el Bugatti Veyron Supersports. Ni el Pagani Huayra, ni el Lamborghini Aventador LP700-4, ni el Ferrari 599 GTO. Cap d’ells aconseguirà mai fer-li ombra, senzillament perquè els 1.200 cavalls que ofereix el W16 quad-turbo, i els 430 km/h que pot assolir quasi sense despentinar-se estan fora de l’abast de qualsevol altre esportiu amb cap i peus (i amb aquest “cap i peus” estic deixant fora els kit-car Veyron-killer wannabes).

Clar que la velocitat punta només és la punta de l’iceberg en aquest missil balístic. El que fa brutal aquest cotxe, per a mi, és la patada que et dona cada cop que apretes l’accelerador. No recordo on ho vaig llegir, però deien algo així com que l’acceleració del Veyron Supersport és més alta que la que sents al caure al buit. No sé si és veritat o no, però no em sorprendria.

Les xifres fan por: 0-100 km/h en 2,6 segons, 0-160 en 5 clavats, 0-320 en 22,2 segons… i després venen els 50-115 en 1,7, o els 10,1 segons que necessita per fer el quart de milla. La facilitat amb la que aquest cotxe passa de 200 a 300 km/h és brutalment al·lucinant, més ràpid i tot del que el Meriva triga en arribar als 100 km/h. I el millor de tot, per a mi, és que anant a 360 km/h, el presentador pot aguantar el volant amb una ma, i mirar a la càmara amb tota la tranquilitat del món. Aquest cotxe és Déu.

Via TheAutoUnion.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s