El McLaren MP4-12C GT3 ja roda…

Des de que McLaren va anunciar el seu retorn al negoci de la fabricació de cotxes de carrer, amb el interesant MP4-12C, sempre vaig pensar que, tard o d’hora, acabarien presentant una versió de competició. Finalment, i tenint en compte que el nou esportiu britànic encara no ha sortit ni a la venda (la seva producció tot just acaba de començar) podem dir que per sort, no hem hagut d’esperar gaire.

The Mac is back!! Avui, l’equip britànic ha publicat les primeres imatges oficials del McLaren MP4-12C GT3. Cert, no és un GT2 (ni molt menys un GT1, com el F1 GTR original), però menys dona una pedra. Desenvolupat conjuntament entre McLaren i l’equip CRS Racing, el nou MP4-12C GT3 està cridat a dominar una categoria on en els darrers mesos han aparescut rivals de (MOLT!) nivell: Mercedes-Benz SLS AMG GT3, Audi R8 LMS, etc. La cosa estarà animada…

Via Auto Express | Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s