Artista “amiguete” del dia: Alexander Walker

Em permetreu que avui faci una mica de publicitat, però és que el meu amic bé s’ho mereix. Es diu Alexander Walker, i és un membre de TheAutoUnion que vaig tenir el plaer de conèixer personalment, juntament amb en Syed (responsable del molt recomanable blog IEDEI) i altres membres de TheAutoUnion, quan vaig estar a Nova York el passat Desembre.

El fet és que el paio és una mica artista, i des de fa uns mesos es dedica a fer làmines amb spray (desconec el nom tècnic del mètode que fa servir: stencil?), inspirades en qualsevol cosa qur tingui relació amb el món del motor: des del McLaren-Honda MP4/4 d’Ayrton Senna fins a un Alpina A110 o el Mazda 787B guanyador de Le Mans.

Quan ens vam trobar em va regalar un parell, el McLaren ja mencionat, i el Williams-Renault de 1992 (que encara haig d’enmarcar). Farà cosa de tres setmanes,  va sortir publicat i tot a Autoblog, un dels blogs més importants que hi ha a nivell mundial, i ara també es dedica a fer samarretes i tot! Podeu comprar les seves làmines aquí.

Més info: TheAutoUnion | Strassenversion (el seu blog)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s