BMW Classic. A Perfect Match.

Per què ens agraden tant els clàssics? Són incòmodes, no tenen aire acondicionat, ni direcció assistida; per no tenir, molts ni tenen cinturons de seguretat, ni servo, ni airbags, ni “pretensores de seguridad”, ni ASR, ni EDS, ni DSG, ni ESP ni res que se li sembli. Però tot i així, ens encanten.

Ens agraden tant, de fet, que fins i tot aniriem al Nürburgring, sense aire acondicionat, en ple mes de Juny, creuant França sota un sol abrassador i sense passar de 110 km/h. Per què? Doncs perquè ens agraden. No sé si és per la incertessa de que alguna peça ens deixi tirats a mig camí, per la inmediatesa del accelerador o pel tacte de la direcció i el so del motor. El fet és que un cotxe clàssic ofereix molt, moltíssim més que qualsevol cotxe modern que us vingui al cap.

En aquest video, publicat per BMW Classic i titulat The Perfect Match (algo així com “la parella perfecte”), el fabricant alemany ho explica força bé. Per a tots els amants que, com jo, abans preferirieu conduir un 2002 que un 335i recent sortit del concessionari, us serà impossible no identificar-vos amb el protagonista del curt…

Via Autoblog.

Un pensament sobre “BMW Classic. A Perfect Match.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s