Els accidents d’Adenauer Forst, en versió 2011…

M’imagino que ningú s’ha oblidat del mític video dels pinyos a Adenauer Forst grabat durant els anys 70. És un d’aquests clips que sempre que el trobes no pots evitar donar-hi una segona ullada: el paio del Escarbat que surt per la porta, les volcades espectaculars, les subvirades antològiques. És obvi que els cotxes d’avui en dia no tenen res a veure amb les iogurteres d’aleshores… tot i que no es pot dir el mateix del nivell dels pilots. I si no, al video em remeto.

En aquest video, grabat fa una dies al mateix revolt, la gent segueix anant igual de passada, igual de descontrolada, segueix subvirant com ho feien els nostres pares als anys 70, etc. Sembla que res ha canviat en tots aquests anys. Per tots aquells que sempre heu volgut rodar al Nordschleife però mai heu tingut la ocasió per fer-ho, invertiu mitja hora del vostre temps en donar un cop d’ull a aquesta genial guia curva-a-curva del Nürburgring. Val la pena, encara que només sigui per mantenir la dignitat a Adenauer-Forst

Genial la repetició a càmara lenta, minut 0:48…

Via Axis of Oversteer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s