Com saber si el teu fill també serà un obsessionat pels cotxes…

Anem a fer un petit exercici mental. No us espanteu, és molt sencill. Només m’heu de contestar a una pregunta: a quina edat us vau adonar que això dels cotxes era la vostra petita obsessió? Veient una victòria d’Ayrton Senna? La vostra primera experiència amb els caballitus de la fira del poble? El primer cop que us vau pujar en un kart de lloguer? Pot ser…

El nanu del video segurament no tindrà tants problemes per recordar aquest moment memorable del que us parlo, especialment amb un pare com aquest. De fet, és la prova de foc que tot progenitor hauria de fer per saber si el teu fill va “pel bon camí” o no: pujar-lo en un Porsche 911, accelera a fons… i espera a veure la seva reacció. Si somriu, ja podeu estar contents: el vostre nanu serà tot un friki del motor com ho sou vosaltres. Si no… sempre us quedarà el fútbol.

Via Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s