Mark Webber i el seu Porsche 911 GT2 RS

A Mark Webber probablement li quedin un parell d’anys a la Formula 1. No obstant, lluny de ser un paio d’aquests que es queden tancats a casa dissabte a la tarda, el pilot australià s’ha buscat un molt bon joguet per no avorrir-se quan estigui sense feina (tot i que dubto molt que trigui gaire en trobar una nova ocupació): s’ha comprat un Porsche 911 GT2 RS. Que els equips de Formula 1 cedeixen habitualment cotxes als seus pilots és un fet que coneix tothom (clar que no és el mateix còrrer per Ferrari o McLaren, que fer-ho per Renault). Sense anar més lluny, ara mateix em ve a la memòria el Jaguar XKR d’en De La Rosa i el Ferrari 458 Italia de l’Alonso, per citar només a dos.

No obstant, aquest cas és diferent: Webber s’ha gastat els 180.000€ que val aquest trasto de la seva pròpia butxaca – una cosa que diu molt d’ell, per cert, tot i que no tant per haver-se gastat els cèntims ell mateix com per la elecció en sí. Quan un equip cedeix un cotxe a un pilot, un des elements que més es valoren és la publicitat que implica veure al pilot X conduint el cotxe Y. Porsche no és aliena a aquest fet, i és per això que ha volgut rendibilitzar aquesta compra amb un video promocional d’auto-bombo on el pilot australià es dedica a oferir “copis” a varies persones…

Via World Car Fans.

Un pensament sobre “Mark Webber i el seu Porsche 911 GT2 RS

  1. Retroenllaç: Cult of the Turbo: Porsche 997 GT2 RS vs. Ferrari F40 vs. Noble M600 vs. Jaguar XJ220 « Rennsport | Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s