Kimi Raikkonen debuta a la NASCAR Truck Series

Haig de reconèixer que sempre he estat molt fan d’en Kimi Raikkonen. Digueu-me visionari, però us puc assegurar que l’any 2001 vaig comprar una gorra de Sauber d’un pilot debutant de nom extrany, el mateix pilot que uns anys després es convertiria en campió del món amb Ferrari contra tot pronòstic. No sé si va ser la pressió, si va ser l’avorriment, o si van ser les dues coses alhora, el fet és que fa un parell d’anys en Raikkonen va decidir fer les maletes i pirar-se al mundial de rallys amb Citroën. Amb uns resultats més que discrets, ara sembla que el pilot finlandés ha posat el punt de mira a la NASCAR… cosa que no m’extranya en absolut, doncs és el campionat on els pilots guanyen més cèntims, per extrany que sembli.

Aquest cap de setmana es veu que ha debutat a la “segona divisió”, la NASCAR Truck Series, conduïnt un Toyota Tundra. Tot i sortir en la 31ª posició, Raikkonen va aconseguir finalitzar en una més que meritòria 15ª posició, creuant la bandera a quadre en la mateixa volta del gunyador (no com Fernando Alonso, jur jur). De fet, si no l’hagués cagat en un pitstop, podria haver acabat més endavant i tot (a mitja cursa va arribar a rodar en la 7ª posició). El següent pas? Cometir a les Nationwide Series amb un Camry.

No obstant, no es tracta d’un salt defintiu, doncs el pilot finlandés continuarà pilotant el Citroën DS3 WRC al mundial de rallyes com ha vingut fent fins ara. M’imagino que, al cap i a la fi, simplement és que tenia ganes de provar emocions noves…

Via Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s