Mercedes-Benz SLS AMG F1 Safety Car

Aquest any, Mercedes-Benz ha estrenat un nou Safety Car: el SLS AMG. Tot i que enguany encara no ha aparescut en cap Gran Premi, l’any passat es va deixar veure un total de 21 vegades en només 19 curses, el que és tot un rècord absolut des que va ser introduït ara ja fa uns anys. En aquest video trobareu tot el que cal saber sobre aquest trasto, que no és poc, explicat pel propi Bernd Maylander, el pilot encarregat de conduir-lo des de fa 11 anys. A més a més, també veureu el iaio Schumacher (dient que és massa lent) i al jove Nico Rosberg, parlant de tot el que ha de tenir present un pilot casa cop que el Safety Car entra a pista. Força interesant.

Via Axis of Oversteer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s