Prova: Citroën C4 1.6 eHDi Airdream CMP Exclusive

Fa un parell de setmanes vaig tenir la oportunitat de probar el nou Citroën C4 per Motor.cat. La versió en concret equipava el motor 1.6 eHDi turbo-diesel de 110 cavalls, acoplat a un canvi manual d’accionament pilotat (CMP) que només podria definir amb una paraula: desastrós. En mode manual era lent, i en mode automàtic, a més a més de lent, també era imprecís i feia el que li donava la gana.

El cotxe comptava amb l’acabat Exclusive, el que es tradueix amb un equipament no (literalment) no hi falta de res. Clar que a vegades voler tenir-ho tot pot provocar efectes no desitjats, i en aquest cas, el volant estava tan plagat de botons, rodetes i polsadors que per fer una cosa tan sencilla com pujar el volum de la ràdio, un s’havia de treure una llicenciatura en enginyeria tècnica per aconseguir-ho.

No tot han de ser coses negatives, clar. El sostre solar era taaaaan gran, que un tenia la sensació d’estar conduïnt en un descapotable… amb l’avantatge de no acabar despentinat a les primeres de canvi. Si m’hagués de quedar amb només tres coses a destacar, aquestes serien el sostre, l’equipament i el preu. Les tres pitjors? El canvi, el fre de mà i el volant multi-funció.

Per més informació, trobareu la entrada a Motor.cat i la galeria completa al meu Flickr.

Anuncis

One thought on “Prova: Citroën C4 1.6 eHDi Airdream CMP Exclusive

Add yours

  1. jo pensava en comprar-me un C4 automatic pero per el que llegit ja no me fa molta gracia aquest cotxe… Que canvis automatics mes roins que te el grup PSA Peugeot – Citroen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: