La Pikes Peak, un kart, dos turbos… i 1.307 cavalls!!

Fa pocs dies, Dacia presentava de forma oficial el Duster No Limit, la proposta franco-rumanesa per fer-se amb la Pikes Peak. El fet de estar inscrit sota la reglamentació Unlimited, la cual bàsicament diu que no hi ha cap mena de normes, fa que el cotxe francés (doncs està preparat per Renaultsport) pugui muntar el motor del Nissan GT-R potenciat fins als 850 cavalls i en posició central. Quasi res. Clar que en aquella classe també hi ha monstres com el Genesis PM850 de Rhys Millen o el Suzuki proto de Nobuhiro “Monster” Tahima. Això per no comptar amb la que possiblement sigui la proposta més radical de quantes veurem enguany…

Preparat pel pilot local Paul Dallenbach, el seu prototip artesanal donava uns 750 cavalls al banc de potència. Clar que això era abans d’instal·lar-li un parell de turbos i augmentar la xifra fins a uns descomunals 1.307 cavalls de potència. Mil. Tres-cents. Set. No crec que aconsegueixi gaire cosa, però resulta increible veure coses com aquesta en una categoria que té un reglament tan simple com efectiu: fot el que et dongui la gana, que tot val.

Via Motorpasión F1

Trobareu l’article sobre el Dacia Logan No Limit a MotorFull.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s