En 10 minuts surto cap al Nürburgring: comença la Rebel Run 2011!

Un any més (i amb aquest van cinc), un servidor s’envà al Nürburgring per trobar-se amb els amics de TheAutoUnion. És un clàssic de cada juny: la Rebel Run. No obstant, aquest cop tot ha estat una mica més complicat. Primer, el meu germà (que no ha fallat des de 2007) va haver de dir que no perquè el seu jefe té cursa a Albacete. Després, el meu altre germà també va haver de renunciar per culpa dels habituals examens. I finalment, el tercer acompanyant que em vaig buscar va haver de renunciar no fa ni tres dies al trencar-se el menisc jugant a fútbol. Mare meva quan gafe suelto…

El fet és que ahir vaig decidir tirar pel dret i vaig comprar dos bitllets d’avió cap a Stuttgart, la primera parada que farem amb els nois de TheAutoUnion. Demà de bon matí partirem cap a Meilenwerk, i d’allà, 300 kilòmetres d’autobahn cap al Nürburgring. El millor de tot? Que aniré d’acompanyant en un Porsche 996 Carrera 4S. Així que ja veieu: de fer 1.300 km en un Meriva he passat a anar amb avió i fer només 300 en tot un Porsche. No està mal, oi?

Allà, com sempre, llogaré un Volkswagen Golf GTI a Rent-Racecar per matar el cuquet (es pot dir així en català). Això sí, a mitges amb en Roland, un paio holandés amb qui tinc molt bona relació (i que anirà amb un BMW Z4 3.0). D’altres cotxes que conformaran el convoy hi haurà un Audi RS4 B5 preparat per MTM amb 500 CV, un Opel Speedster, etc. Variadet, com sempre. I per sopar, un mega rumpsteak a Pistenklause, com marca la tradició. A veure si durant demà i diumenge puc anar pujant alguna foto a Facebook i Twitter… sempre i quan no em surti per un ull de la cara, clar.

Fins dilluns!

Foto: Cooler than before

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s