Un petit resum de la memorable Rebel Run 2011

Com ja vaig comentar moments abans de partir cap a l’aeroport, aquest cap de setmana l’he passat al mític Nürburgring amb la sempre agradable companyia dels amics de TheAutoUnion. En els propers dies aniré desgranant tot el que va donar de si la cinquena edició de la Rebel Run, desde la concentració d’Alpina i BMW que ens vam trobar a Meilenwerk-Stuttgart fins els 225 km/h que vaig agafar al volant d’un Porsche 996 Carrera 4S; des dels dos Bugatti Veyron que es van deixar veure pel Nordschleife fins el Ferrari Enzo i el Porsche Carrera GT aparcats a Rent-Racecar; des de les voltes que vaig donar amb el Volkswagen Golf GTI DSG sota un dill·luvi universal fins els Rumpsteaks del restaurant Pistenklause. Sens dubte, un cap de setmana per recordar.

Sense cap mena de dubte, el moment en que els dos Bugatti Veyron van aparèixer per l’aparcament del Nordschleife va ser un dels més memorables que recordo, i no només estic parlant del Nürburgring. Ja sabeu que a mi això del car spotting m’agrada força, pel que m’imagino que no us serà difícil imaginar la taquicàrdia que em va entrar quan els vaig veure entrar pel pàrking. I és que no són dos Veyron normals, precissament: un és un Grand Sport descapotable, mentre que l’altre és el Bugatti Veyron Super Sport que va batre el rècord de velocitat a Ehra-Lessen, deixant la marca en 417 km/h. I dic que és el mateix perquè el cotxe era la unitat de fàbrica. Bru-tal.

No menys sorprenent va ser l’aparició del Ferrari Enzo i el Porsche Carrera GT al aparcament de Rent-Racecar. Havia sentit que per la zona corria un Enzo de color negre, però ni molt menys esperava trobar-me’l amagat on el vaig trobar. Imagineu com va ser d’impactant l’aparició dels dos Bugatti, que aquest combo del Enzo i el Carrera GT va ser més anecdòtic que memorable… quan en condicions normals segurament m’hagués donat un infart només de veure’ls.

A TheAutoUnion no som gaire gent, però sí que estem molt ben avinguts. Tan, que la majoria de nosaltres ens coineixem en persona des de fa més de cinc anys. D’entre els cotxes que conformaven el convoy d’enguany hi havia un Porsche 996 Carrera 4S, un BMW Z4 3.0 i un Audi RS4 Avant preparat per MTM. El primer és d’un amic suís, qui molt amablement em va oferir conduir-lo de camí a l’aeroport. Tan gentil va ser la seva oferta, que no va dubtar en apretar-me per anar més i més ràpid… fins arribar a agafar els 225 km/h entre Pfzorheim i Stuttgart, un tros de la autobahn amb asfalt nou, tres carrils, amb poc trànsit i molt bona visibilitat.

Roland, l’holandés propietari del Z4 3.0, va ser la persona amb la que vaig compartir el lloguer del Volkswagen Golf. En aquest cas, també em va oferir conduir el seu BMW, tot i que, per desgràcia, la pluja va impedir que ho pogués fer amb el sostre avall. Tot i així, va ser una experiència força interesant. Finalment està el Audi RS4 MTM d’en Thomas, un monstre de 500 CV (499 CV en banc de potència un dia que fotia molta calor, probablement 510-515 CV en condicions normals). Tot i que al final no va sorgir la oportunitat de conduir-lo (tampoc pretenia fer-ho, però ja posats), sí que vaig poder gaudir de la seva potència en una volta al Nürburgring assegut en el seient de l’acompanyant. Tot i la pluja, els 500 CV es van deixar notar i de quina manera. Un cotxe increïble.

Dit això, ara em toca posar-me a arxivar les més de 800 fotos que vaig fer durant tot el cap de setmana. Durant els propers dies aniré penjant les dels cotxes que poblaven els aparcaments, les dels que es van atrevir a rodar a la pista, les de Meilenwerk, les de la concentració de BMW i d’Alpinas, etc. La veritat és que la Rebel Run 2011 finalment va donar molt de sí.

Ja tinc ganes de tornar…

Foto: High Speed Photos

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s