Porsche participarà a la Pikes Peak amb un GT2 RS de carrer

Aquest cap de setmana es disputa la Pikes Peak International Hill Climb, i Porsche hi participarà amb un 911 GT2 RS de carrer. El pilot serà Jeff Zwart, el mateix que l’any passat es va fer amb el rècord absolut dels 2RM en un 911 GT3 Cup. El més interesant de tot plegat, no obstant, és que Zwart conduirà el cotxe des de la seu central de Porsche North America fins a la Pikes Peak. Uns 1.770 km en total, per carretera. Amb això, que és el mateix que ja van fer l’any passat a les 24 hores del Nürburgring amb el Porsche 911 GT3 RS de Chris Harris, el qual també era totalment de carrer, el que volen demostrar és que els esportius d’Stuttgart no només són ràpids sino que també són fiables. A poc que els hi vagi igual de bé que l’any passat al Nürburgring, l’èxit està garantit…

Més info: MotorFull

Per anar fent dentetes, aquí va un video de Jeff Zwart en el GT3 Cup de l’any passat:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s